BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

over bpg eerste wassenaarse

Hout moet weer worden gezien, vindt BPG Eerste Wassenaarse. Dit natuurlijke, veelzijdige bouwmateriaal is al meer dan een eeuw het specialisme van deze vakhandel. In de ruime, authentiek houthal vindt u een ruime keuze aan hard- en zachthout en plaatmaterialen. Ondanks het feit dat Eerste Wassenaarse al een eeuw bestaat, gaan wij met onze tijd mee. Het personeel in onze moderne houthandel is deskundig in houtbewerking en bouwtechniek, maar kent ook de actuele ontwikkelingen op het gebied van efficiënt bouwen en duurzaamheid. BPG Eerste Wassenaarse is bovendien een totaalleverancier voor de bouw, dus vindt u hier ook bouwstoffen, afbouwproducten en gereedschap. Aannemers, timmerfabrieken en bouwbedrijven in de regio komen hier al generaties lang voor hun bouwmaterialen. 

Sinds 2014 zijn wij lid van de BPG-groep. Dit geeft ons de mogelijkheid bouwmaterialen gezamenlijk in te kopen, waardoor wij tegen zeer scherpe prijzen kwalitatief hoogstaande producten kunnen leveren. Ideaal en perfect afgestemd op de wensen van u als particulier of professional in de bouw. Naast A-merken in verschillende productgroepen heeft BPG ook veel eigen merk-producten, professionele kwaliteit tegen een scherpe prijs. Bovendien zijn alle leden echte familiebedrijven. Zoals wij. Een prettige bijkomstigheid.

Hout en bouwmaterialen

BPG Eerste Wassenaarse ligt aan de Marineweg, op een steenworp afstand van de A44. Vakmensen uit Wassenaar en omgeving kopen hier hun zacht- en hardhout, plaatmaterialen, deuren, dakvensters, bouwstoffen en afbouwproducten. Dankzij de ruime voorraden kunnen zij veel materialen direct meenemen of snel laten leveren. Naast bouwmaterialen levert het bedrijf ook houtwerk op maat: denk aan zagen, schaven en profileren en op lengte korten, maar ook verduurzamen, gronden en aflakken. Als bouwer staat u hierin niet alleen: onze vakkundige medewerkers denken graag mee en ontzorgen u zoveel mogelijk.
 


 
Bel mij