BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

isolatie bpg eerste wassenaarse

Door de jaren hebben wij een evolutie gezien in isolatiemateriaal. Steeds meer mensen zijn hun huis gaan isoleren en door deze toenemende vraag zijn isolatiematerialen verder verbeterd. Ze hebben een hogere isolatiewaarde gekregen en er zijn steeds meer mogelijkheden. In ons assortiment vindt u onder andere houtwolcementplaten, dakplaten, rotswol, glaswol, spouwplaat en diverse soorten folie. Wat er niet is, kunnen wij doorgaans bestellen.

Spouwmuurisolatie

Spouwmmuurisolatie aanbrengen is een taak voor een echte specialist. Deze specialisten vinden bij BPG Eerste Wassenaarse de spouwplaten met de juiste isolatiewaarde. Alleen als spouwmuurisolatie goed wordt aangebracht., levert het de verwachte energiebesparing op. Daarnaast scheelt het ook in wooncomfort, omdat een goed geïsoleerd huis eerder behaaglijk voelt. Om een huis echt energieneutraal te maken, moet spouwmuurisolatie worden gecombineerd met verdere isolatie aan de binnen- of de buitenkant van de gevel. 

Isolatiemateriaal

Echte vakmensen weten doorgaans wel welke isolatiematerialen zij het beste kunnen gebruiken. Toch geven wij voor de zekerheid graag enkele tips. Schuine daken met dakpannen als bedekking kunt u alleen aan de binnenkant isoleren wanneer er aan de buitenkant, onder de plannen geen dampremmende folie of asfaltpapier is aangebracht. Zit daar wel dampremmende folie of asfaltpapier, dan kunt u alleen aan de buitenkant isoleren. Wilt u een houten vloer aan de onderkant isoleren? Dan kunt u beter geen polystreenplaten gebruiken. Kies liever voor minerale isolatiematerialen zoals glaswol en steenwol.
 

 
Bel mij