BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

hout bpg eerste wassenaarse

Hart voor Hout! Is de slogan van de Hillegomse Houtgroep, waar wij onderdeel van zijn. Dat is niet voor niets: wij hebben niet alleen een enorme voorraad hout, maar ook een grote voorliefde voor dit materiaal. BPG Eerste Wassenaarse heeft de prachtigste soorten hout in de houthandel. Dit kunnen wij voor u op maat zagen en eventueel alvast bewerken. Op lengte zagen, schaven, profileren: voor onze professionele houtzagerij is het een fluitje van een cent! Ook gronden en aflakken is met onze machines zo gebeurd.

Houthandel

Als houthandel importeren wij hout uit diverse landen, samen met onze collega's binnen de Hillegomse Houtgroep. Dit doen wij met oog voor het milieu. Wij volgen de milieuproblematiek op de voet en doen er alles aan om te voorkomen dat illegaal gekapt hout wordt aangekocht. Ook nemen wij deel aan Stichting Keurhout, die de toestand van duurzaam beheerde bossen controleert. De natuur kan de grondstof hout eindeloos produceren, zolang wij verstandig omgaan met de bossen. Dat beseffen wij maar al te goed, anders hebben wij geen bestaansrecht meer.

Planken en houten platen

Eigenlijk moet u assortiment gewoon zien, ruiken en voelen in de houthal. Maar wij geven u vast een voorproefje. In de categorie naaldhout vindt u bij ons verschillende soorten vurenhout en baak- bekistings- en betonhout. Hier kunnen wij planken op maat van zagen. Qua hardhout hebben wij onder meer Rode Meranti, Merbau, Western Red Cedar en andere stijlvolle varianten. Heeft u planken tuinhout nodig voor een buitenproject? Bij de Eerste Wassenaarse vindt u hoge kwaliteit planken, bijvoorbeeld van gewomaniseerd vurenhout of geschaafd Bangkirai. Heeft u houten platen nodig? Deze zijn bij ons ook volop verkrijgbaar. 

 
Bel mij