BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

bouwmaterialen  bpg eerste wassenaarse

Met de enorme voorraden hout die bij BPG de Wassenaarse te vinden zijn, zou je bijna vergeten dat hier ook een uitgebalanceerd assortiment aan bouwmaterialen verkrijgbaar is. Van fundering tot dakvensters: een rit naar Wassenaar en u kunt alle benodigde materialen meenemen of laten afleveren. Dankzij de BPG-formule leveren wij degelijke bouwmaterialen voor een betaalbare prijs. Kalkzandsteen, metselstenen en cellenbeton voor een muur met de juiste uitstraling bijvoorbeeld. Bouwmaterialen worden lichter, sterker en steeds beter isolerend. Wij houden de laatste ontwikkelingen op dit gebied in de gaten, zodat wij de materialen met de meeste voordelen kunnen aanbieden.

Bouwmateriaal voor elke bouwprofessional

Onmisbaar op de bouwplaats: chemische bouwstoffen. Daarom zijn bindmiddelen en mortels volop bij ons verkrijgbaar. Ook zand hebben wij altijd op voorraad, zodat u gestaag kunt doorwerken. Naast bouwmaterialen vindt u ook alle benodigde gereedschappen onder een dak bij BPG Eerste Wassenaarse. Ongeacht uw specialisme. Zo vindt u bij ons ook alles voor de stukadoor. Kortom: alle bouwmaterialen voor de vakman of  -vrouw. Ontdek het zelf bij ons aan de Marineweg in Wassenaar.


Bel mij